Automme käyttävät Neste My dieseliä

Olemme siirtyneet käyttämään huoltoautoissamme Nesteen tuottamaan My dieseliä™.

Sataprosenttisesti uusiutuva Neste MY perustuu Nesteen kehittämään NEXBTL-teknologiaan, joka mahdollistaa lähes minkä tahansa kasviöljyn tai jäterasvan käytön dieselin valmistuksessa. Suomessa myytävä Neste MY valmistetaan yksinomaan jätteistä ja teollisuuden prosesseissa syntyvistä tähteistä. Osana kotimaista tuotantoa Neste käyttää kaiken Suomessa saatavilla olevan eläinrasvajätteen.

Polttoaineella on keskimäärin 90 % pienemmät kasvihuonekaasupäästöt. Polttoaineen palaessa moottorissa puhtaasti, tarkoittaa se kevyempiä lähipäästöjä. Siksi sen vaikutus myös esimerkiksi kaupunkien ilmaan on merkittävä.

Lisätietoja: https://www.neste.fi/artikkeli/neste-my-uusiutuva-dieseltm-sinun-panoksesi-ilmastotalkoisiin