PALVELUMME

Yhdessä yhteistyöverkostomme kanssa toimitamme suuretkin kokonaisuudet aina suunnitelmista asennukseen ja kunnossapitoon.

Palvelumme

OSAAMINEN RATKAISEE

Yhdessä yhteistyöverkostomme kanssa toimitamme suuretkin kokonaisuudet aina suunnitelmista asennukseen ja kunnossapitoon.

Suunnittelemme, asennamme ja huollamme kestäviä ratkaisuja niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Oli kyseessä sitten uusi rakennusprojekti, olemassa olvea laajennus, materiaalin vaihto tai linja muutos, niin ammattitaitoinen ja pätevä tiimimme toteuttaa työn onnistuneesti.

Koulutetut ja osaavat työntekijämme ovat palveluksessanne.

 
50+
vuotta ammattitaitoa
OSAAMINEN RATKAISEE

Palvelumme

Laadukkaat uima-allaslaitteistot, suihkulähteet, vesiaiheet ja altaiden pinnoitukset. Suunnitelmista asennuksen ja kunnossapitoon.
Veden ja jätevedenkäsittelyn isot ja pienet kokonaisuudet; putkistot, pinnoitukset, säiliöt ja altaat. Suunnitelmista asennukseen ja kunnossapitoon.
Tehokkaat, taloudelliset ja turvalliset muoviputkistoratkaisut teollisuuteen. Suunnitelmista asennukseen ja kunnossapitoon.
Vaativatkin viemäröintiputkistot ja -järjestelmät, putket, osat ja venttiilit. Suunnitelmista asennukseen ja kunnossapitoon.
Ilmanjakelujärjestelmät, putket, osat ja venttiilit. Suunnitelmista asennukseen ja kunnossapitoon.
Pinnoitukset kemikaalisäiliöille, betonialtaille, uima-altaille, lammikoille ja erikoisosille. Suunnitelmasta asennukseen ja kunnossapitoon.
Vaatimusten mukaiset, räätälöidyt säiliöt ja -altaat. Suunnitelmasta asennukseen ja kunnossapitoon.
Teollisuuden muovituotteet, putket, putken osat, venttiilit sekä muovin hitsauskoneet. Materiaalin valinnasta asennukseen ja kunnossapitoon.
Ratkaisemme asiakkaan pulman tai toteutamme idean. Suunnitelmasta asennukseen ja kunnossapitoon.

Muoviosaamista 50 vuotta

Olemme suomalainen teollisuutta ja rakentamista palveleva muovisiin putkistojärjestelmiin ja niihin liittyviin tuotteisiin erikoistunut palveluyritys