Palvelumme

Prototyypit ja erikoiskappaleet

Ratkaisemme asiakkaan pulman tai toteutamme idean. Suunnitelmasta asennukseen ja kunnossapitoon.

SUUNNITTELUSTA TUOTTEEKSI

Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa tuote ideasta prototyypin ja siitä valmiin toimivan tuotteen.
Tunnemme oikeat kustannustehokkaat tuotantomenetelmät aina prototyypistä, sarjoihin tai tuotekokonaisuuksiin.

3D tuotesuunnittelu

Suunnittelun aluksi tuotteen konsepti määritellään yhdessä asiakkaan kanssa. Kun konsepti on määritelty, otamme suunnittelun avuksi tietokoneen ja teemme tuotteesta alustavan 3D kuvan, jossa määrittelemme kaikki tuotteen komponentit ja toiminnot. Prosessin aikana suunnitelma kehittyy ja siitä todennäköisesti tehdään useita eri versioita lopullisen tuotteen laadun parantamiseksi.

Suunnittelulla menestykseen

Yhden erikoiskappaleen valmistaminen on eri asia kuin suuri tuotanto. Suunnittelun aikana huomioimme materiaalit, niiden ominaisuudet, valmistusprosessit sekä kokoonpanotekniikat. Toisinaan projektin aikana tuotteesta valmistetaan useita versioita, joita testaamme yhdessä asiakkaan kanssa.

Kaikki yhdestä paikasta

Tuotekehityksen aikana olemme vastuussa suunnittelusta, prototyypistä ja tuotannosta. Valvomme koko prosessia alusta loppuun ja tarjoamme kustannustehokasta palvelua hyväksyttävillä toimitusajoilla. Tarvittaessa teemme tuotteille erilaisia piane- tai kulutuskestävyystestejä.

Atolli

VALMISTAMIAMME ERIKOISKAPPALEITA

Muoviosaamista 50 vuotta

Olemme suomalainen teollisuutta ja rakentamista palveleva muovisiin putkistojärjestelmiin ja niihin liittyviin tuotteisiin erikoistunut palveluyritys