Palvelumme

Kemikaalisäiliöt ja -altaat

Vaatimusten mukaiset, räätälöidyt säiliöt ja -altaat. Suunnitelmasta asennukseen ja kunnossapitoon.

OSAAMISTA JA KOKEMUSTA

Toimitamme ja valmistamme yksilölliset säiliöt ja -altaat asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti.

Projektitiimimme osaaminen minimoi riskit säiliöiden suunnittelussa, valmistuksessa, asennuksessa ja käytössä. Oikea materiaalivalinta (median, lämpötilan, paineen ja ympäristöolosuhteiden mukaan), oikea mitoitus ja sopivimman valmistusmenetelmän valinta ovat tärkeitä turvallisuuden ja onnistumisen tekijöitä.

Kemikaalisäiliöt valmistetaan muovi standardien mukaisesti (yleensä DVS) ja toimitamme aina tarvittavan dokumentaation valmiin tuotteen mukana. Meiltä saat myös täyden asennuspalvelun.

 

KESTOMUOVISET SÄILIÖT JA ALTAAT

Valmistamme ja toimitamme yksilölliset säiliöt ja altaat asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti vedelle tai kemikaaleille. Tuotevalikoimastamme löytyvät myös välppäaltaat. Tarpeen mukaan altaat tehdään eristettyinä tai ulkokäyttöön. Säiliöiden materiaali valitaan median mukaisesti. Kestomuoviset säiliöt ovat pitkäikäisiä ja huoltovapaita.

Valmistamamme altaat, säiliöt ja putkistot tehdään DVS:n mukaisesti ja toimitamme aina tarvittavan dokumentaation valmiin tuotteen mukana.

LUJITEMUOVISET JA YHDISTELMÄSÄILIÖT

Toimitamme ja asennamme lujitemuoviset säiliöt asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Säiliön materiaali valitaan vaadittujen ominaisuuksien mukaan. Lujitemuovisten säiliöiden maksimikäyttölämpötila riippuu käytetystä hartsista (sidosaineesta) ja on maksimissaan n. + 200 C. Säiliöt voidaan pinnoittaa kestomuoveilla, materiaaleina mm. PP, PE, PVDF, ECTFE, PFA ja FEP. Säiliöihin voidaan lisätä varusteita tarpeen mukaisesti, kuten tikkaat, hoitotasot, eristys, lämmitys ym.
Toimitamme aina tarvittavan dokumentaation valmiin tuotteen mukana.

AMMATTITAITOISET ASENTAJAT

Asentajamme ovat koulutettuja ja pätevöitettyjä alan ammattilaisia.

Liitosasentajamme ovat suorittaneet EN 13067 pätevöitymiskokeet (PED) ja noudattavat Tukesin kestomuovisia kemikaaliputkistoja koskevaa opasta.

EN 13067 “Plastics welding personnel. Qualification testing of welders. Thermoplastics welded assemblies” on standardi, jossa kerrotaan hitsaajan pätevöinnin tavoista eri hitsausmenetelmille. Standardi on tarkoitettu kolmannen osapuolen hyväksynnän käytännöksi (tarkastuslaitos antaa pätevyyden ylemmille PED-luokille). Mutta Tukesin oppaan ”Muoviset kemikaaliputkistot” mukaisesti samaa standardia sovelletaan myös valmistajan omaan pätevöintimenettelyyn PED I -luokassa.

Atolli

PROJEKTEJAMME

Muoviosaamista 50 vuotta

Olemme suomalainen teollisuutta ja rakentamista palveleva muovisiin putkistojärjestelmiin ja niihin liittyviin tuotteisiin erikoistunut palveluyritys