Hinnastot ja tuoteluettelot

Olemme toimittaneet teollisuuden muovituotteita vuodesta 1989. Tuotevalikoimaamme kuuluvat, putket, putkenosat, venttiilit ja levyt. Tulemme lähiaikoina avaamaan verkkokaupan palvelemaan yritysasiakkaitamme. Alla olevien tuoteluetteloiden hinnat eivät sisällä alv:tä. Mikäli et löydä etsimääsi tuotetta, tai tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

MUOVIN RAAKA-AINEPULA VAIKEUTTAA TOIMITUKSIA JA NOSTAA HINTOJA

Muovin raaka-ainepula vaikeuttaa toimituksia

Muovipuolivalmisteiden kuten levyjen, kalvojen, putkien ja putken osien valmistajilla on merkittäviä vaikeuksia toimituksissa, johtuen raaka-aineiden saatavuus ongelmista. Tämä koskee eritoten PVC, PE, PVDF ja ECTFE tuotteita. Tällä hetkellä, meille ei toimiteta kaikkia tilaamiamme tuotteita ja tuotteiden toimitusajat ovat varsin pitkiä. Edellä mainittu koskee myös kemikaaleja, komponentteja ja valmiita tuotteita, kuten pumppuja ja suodattimia.

Pyrimme varmistamaan, että varastotuotteidemme toimitukset ja toimitusviiveestä johtuvat haitat olisivat mahdollisimman pieniä.

Muovin raaka-ainepula nostaa hintoja

Raaka-aineiden huonon saatavuuden lisäksi niistä valmistettujen tuotteiden, puolivalmisteiden ja komponenttien hinnat ovat nousseet merkittävästi. Tästä johtuen olemme joutuneet korottamaan kaikkia tuotteidemme hintoja. Alla mainitut hinnat tällä hetkellä vain suuntaa antavia.

HITSAUSKONEET JA LAITTEET

PVC PAINEPUTKISTOT

PVC-C PAINEPUTKISTOT

 

PE-HD PAINE- JA KAASU PUTKISTOT

PVC, PPS, PP, PE, PVDF ILMASTOINTIPUTKISTOT

Kysy tuotteiden saatavuus ja hinnat asiakaspalvelustamme.

PE VIEMÄRÖINTI

PP PAINEPUTKISTOT

PVDF PAINEPUTKISTOT

LASIKUITUVAHVISTEISET KESTOMUOVIPUTKISTOT

TEKNISET MUOVIT, RAKENNUS- JA SOMISTUSMUOVIT