Palvelumme

Ilmastointiputkistot

Ilmanjakelujärjestelmät, putket, osat ja venttiilit. Suunnitelmista asennukseen ja kunnossapitoon.

MATERIAALIT ILMASTOINTIIN

Muoviputkistojen käyttö on lisääntynyt merkittävästi ilmastointijärjestelmän rakentamisessa. Syynä on ennen kaikkea parempi ilman laatu, koska muoviputkistot eivät ruostu. Kulutus- ja kemiallinen kestävyys ja siitä johtuva pitkä käyttöikä on nostanut muovisten ratkaisujen suosiota.

Yleisimmät ilmastointiputkistoissa käytettävät muovimateriaalit ovat PVC, PP-S ja ECTFE.
PVC on edullisin, mutta ei kestä vahvoja kemikaaleja. PP-S kestää hyvin kemiallista rasitusta, mutta ei korkeissa lämpötiloissa. ECTFE kestää erittäin hyvin kemiallista rasitusta niin pakkasessa kuin kuumia kaasuja aina + 140 C asti. Mikäli putkistoa käytetään ulkona on valinta joko PE tai jokin fluorimuovi. Vaativiin kohteisiin voidaan käyttää FEP ja PFA ohutseinämäistä putkistoa.

Oikean muovilaadun valitseminen takaa kestävän ja lähes huoltovapaan järjestelmän.

Valikoimassamme on kattava valikoima putkia, liittimiä, venttiileitä ja muita ilmanvaihtokomponentteja.

LAADUKAS ASENNUS

Suunnittelemme, rakennamme ja asennamme ilmanjakelujärjestelmiä. Tuotevalikoimassamme on kattava valikoima putkia, liittimiä, venttiilejä ja ilmanvaihtokomponentteja.

Osaavat ja kokeneet asentajamme sekä korkealuokkaiset tuotteemme takaavat laadukkaan asennuksen. Toimittajiemme tiukkojen laatustandardien ansiosta voimme myös tarjota luotettavia tuotteita, jotka tekevät asennuksesta turvallisen ja tasalaatuisen.

Toimitamme myös räätälöityjä ratkaisuja.

Valmistamalla kanavat itse muovilevyistä, voimme helposti ja tehokkaasti luoda tarvittavat elementit, jotka muuttavat ja parantavat LVI-järjestelmän suorituskykyä.

Tehokas ilmastointiputkisto on suunniteltava oikein. Valmistuotteiden sekä itse valmistamiemme kanavien avulla pystymme suunnittelemaan ja asentamaan ihanteellisen, räätälöidyn ratkaisun erityistarpeisiin.

HITSAUSLAITTEET MUOVIPUTKISTOILLE

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia muovin hitsauslaitteita niin työmaille kuin pajakäyttöön. Koneiden ja laitteiden lisäksi tarjoamme työkalut sekä ohjeet, jotta putkiston asennus ja muovien hitsaaminen olisi vieläkin helpompaa.

Mikäli et tarvitse konetta pitkäaikaiseen käyttöön, niin vuokraamme hitsauskoneita edullisesti meiltä ostettujen muovisten putkistojen mukana.

vuokraushinnasto

Muoviosaamista 50 vuotta

Olemme suomalainen teollisuutta ja rakentamista palveleva muovisiin putkistojärjestelmiin ja niihin liittyviin tuotteisiin erikoistunut palveluyritys