Palvelumme

Tukkukauppa

Teollisuuden muovituotteet, putket, putken osat, venttiilit sekä muovin hitsauskoneet. Materiaalin valinnasta asennukseen ja kunnossapitoon.

Hinnastot ja tuoteluettelot

Olemme toimittaneet teollisuuden muovituotteita vuodesta 1989. Tuotevalikoimaamme kuuluvat, putket, putkenosat, venttiilit ja levyt.

Alla olevien tuoteluetteloiden hinnat eivät sisällä alv:tä. Mikäli et löydä etsimääsi tuotetta, tai tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Muovin raaka-ainepula vaikeuttaa toimituksia ja hintoja

Muovipuolivalmisteiden kuten levyjen, kalvojen, putkien ja putken osien valmistajilla on merkittäviä vaikeuksia toimituksissa, johtuen raaka-aineiden saatavuus ongelmista.

Pyrimme varmistamaan, että varastotuotteidemme toimitukset ja toimitusviiveestä johtuvat haitat olisivat mahdollisimman pieniä.

Raaka-aineiden huonon saatavuuden lisäksi niistä valmistettujen tuotteiden, puolivalmisteiden ja komponenttien hinnat ovat nousseet merkittävästi. Tästä johtuen olemme joutuneet korottamaan kaikkia tuotteidemme hintoja. Alla mainitut hinnat tällä hetkellä vain suuntaa antavia.

HITSAUSKONEET JA LAITTEET

 

PVC PAINEPUTKISTOT

PVC-C PAINEPUTKISTOT

 

PE-HD PAINE- JA KAASU PUTKISTOT

PVC, PPS, PP, PE, PVDF ILMASTOINTIPUTKISTOT

Kysy tuotteiden saatavuus ja hinnat asiakaspalvelustamme.

PE VIEMÄRÖINTI

PP PAINEPUTKISTOT

PVDF PAINEPUTKISTOT

LASIKUITUVAHVISTEISET KESTOMUOVIPUTKISTOT

TEKNISET MUOVIT, RAKENNUS- JA SOMISTUSMUOVIT

Muoviosaamista 50 vuotta

Olemme suomalainen teollisuutta ja rakentamista palveleva muovisiin putkistojärjestelmiin ja niihin liittyviin tuotteisiin erikoistunut palveluyritys